Managed Services

Ontzorgen


1TransVir ondersteunt zakelijke gebruikers met datacenter-, netwerk- en hostingdiensten. Eisen, wensen en situaties verschillen, dus we gaan altijd eerst in gesprek voordat we met een oplossing komen.

Backup & Recovery

Om continuïteit in de bedrijfsvoering te waarborgen zijn periodieke back-ups van bedrijfskritische data noodzakelijk. Door de data off-site op te slaan, wordt ook het risico van dataverlies op locatie, bijvoorbeeld door brand, voorkomen.

Storage on Demand

De vraag naar flexibiliteit, schaalbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid op het gebied van dataopslag is in de afgelopen jaren sterk gestegen. 1TransVir biedt Storage on Demand als oplossing voor uw bedrijfskritische digitale gegevensopslag.

Voor partners

1TransVir werkt samen met partners. Ook als ICT-leverancier of SaaS-aanbieder kunt u namelijk diensten aanbieden vanuit onze duurzame datacenter omgeving.


Backup & Recovery

Wij bieden een oplossing voor veilige dataopslag die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring, professionaliteit, zorgvuldigheid en expertise. Uw back-up-files worden redundant en geografisch gescheiden opgeslagen in onze eigen datacenters.

Storage Area Network (SAN)

Apparatuur die eventueel is ondergebracht in de 1TransVir -datacenters kan eenvoudig worden gekoppeld aan het Storage Area Network (SAN) van 1TransVir. Dit biedt de gebruiker zowel de flexibiliteit van het Storage on Demand businessmodel als de performance van een high-end Fiberchannel SAN en maakt bovendien de realisatie van gevirtualiseerde hosting-omgevingen mogelijk.

Service Levels

Omdat een Storage on Demand omgeving voor een verscheidenheid aan klanten wordt aangeboden is er ook sprake van even zoveel wensen aan service levels die aan een dergelijke omgeving zijn verbonden. 1TransVir heeft gekozen voor een enterprise oplossing die op het gebied van stabiliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid aan de hoogste eisen voldoet.

Storage on Demand

Het uitbesteden biedt vele voordelen zoals:
  • Snelheid
  • Beschikbaarheid
  • Veiligheid
  • Schaalbaarheid