Klimaat neutraal en energiezuinig datacenter


Als u voor de betrouwbare datacenter diensten van 1TransVir kiest, dan kiest u ook voor een klimaat neutraal en energiezuinig datacenter dat u direct kostenvoordelen oplevert. Duurzaamheid is bij ons namelijk een integraal onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Energie zuinig door 60% energiebesparing

Warmte hergebruik draagt zorg voor 60% energie besparing op onze koeling in het datacenter. Dit levert voor u minimaal 25% goedkopere Cloud diensten op.

Wind en zon energie

1TransVir maakt uitsluitend gebruik van groene (zon- en wind) energie. Hierbij wordt windenergie afgenomen van meerdere windmolens tegenover de datacenter faciliteit in Deventer/A1.

Eigen opwekking van stroom

1TransVir wekt zelf stroom op. Onze voordelen van een lagere kostprijs stellen we u ter beschikking.

Inzicht in uw energieverbruik

1TransVir geeft u inzicht in uw maandelijks energieverbruik. Daarnaast biedt 1TransVir organisaties een totaaloplossing voor energiemanagement en afname van echt groene stroom. Hiermee maken wij verduurzaming van energie mogelijk en krijgt u inzicht in de mogelijkheden voor lager energieverbruik, vermindering van uw CO2-uitstoot en lagere energiekosten.

Advies over duurzame activiteiten

Bij 1TransVir hebben we alle kennis in huis om u te adviseren over de meest energiezuinige apparatuur. Zo nodig helpen we u ook oude apparatuur te vervangen. Bovendien denken we met u mee over de inzet van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van koeling, virtualisatie en Cloud.